Тагове
Озеленяване на градини. Озеленяване на дворове, градини, паркове и зелени площи за района на Хасково. Озеленяване на конкурентни цени за дворове и градини.

Озеленяване

Озеленяване.Растенията са от решаващо значение за живота на тази планета – те поглъщат въглерода и излъчват кислород, модерират температурата и климата на Земята. Но също така те са и живителната кръв на всеки пейзаж, осигурявайки основната връзка с природата в рамките на изградените и подредени пространство, които наричаме градина.

Най-добрата приблизителна оценка на броя на известните видове растения е около 400 000. Не всички от тях са особено подходящи за декорацията на градината, а много от тях дори не биха вирели в нашия климат.

Ето защо наша работа е да Ви консултираме при избора на подходящи растения – видово и сортово, които работят с природата и се интегрират в условията, вместо да влизат в конфликт.

Също така по Ваше желание ние ще подберем избраните видове прецизно от най-добрите разсадници, ще ги доставим и засадим. Избераме за Вас всяко растение внимателно, така, че да сме ситурни, че то има най-голям шанс да се вкорени и развива при въвеждането му във Вашата градина.

За Вас създаваме схеми, които са в хармония с вашия дом и пейзажите отвъд него или изграждаме предизвикателство за сетивата с драматични контрасти на форма и цвят.

Разбираме, че вашата градина и растенията в нея се намират на едно пътуване през времето – създаваме насажденията, за да представим един незабавен ефект, но с траен пейзаж наум.

И тъй като градината не е нещо безжизнено и статично, а една система, която се развива през цялото време, то това налага различни интервенции във времето. 

По тази причина ние Ви предлагаме нашите програми за поддръжка.

Озеленяване за района на Хасково. Красиви дворове и градини.Ландшафтният дизайн съчетава творчество и природата, с резултати, които заслепяват ума и имат за цел да разширят границите на естетиката допълнително.
Правилните градински аксесоари и растителни видове пък могат да дадат тон на една невероятна външна атмосфера.

Независимо дали ще се впуснете сами в едно незабравимо градинско приключение или ще наемете специалист, който да ви помага със съвети, проектирането и изграждането на проекта за Вашата градина трябва да бъде забавно, релаксиращо преживяване.

Зелени лабиринти, калдъръмени пътеки, малки езера, чешми, водопади, арки, кипри храстчета и пъстри цветя, малки дръвчета, засяти покрай пътя Ви из двора - това са елементите,  с чиято помощ ще изградим желаното от Вас.

В крайна сметка няма нищо, което да се сравни с чувството на наслада в свежите летни утрини,  когато сте Заобиколени от собственото си зелено убежище, или удоволствието от добре заслужена почивка в следобедните часове, след дълъг работен ден, която сте решили да прекарате там.

От ландшафтен дизайн, озеленяване, изграждане на водни ефекти, напояване и поддръжка чрез безпроблемна програми за техническо обслужване, ние предлагаме цялостни услуги за озеленяване и ненадминато качество.

Гордеем се с  това, което правим за създаването на невероятни, пълни с живот пейзажи, които подобряват красотата и стойността на вашата среда.

Озеленяване и красиви двор и градина Хасково

Всичко за Вашата красива градина, добре оформен двор, и качествено озеленяване.

Б&М Бисер Милков
GSM.: 0895-475-256 ; 0878-475-256
гр. Хасково


За нас | Озеленяване | Автоматизирани напоителни системи | Услуги | Устойчиво развитие | Контакти

Администрация, поддръжка и изработка на сайта: София Компютърс ЕООД; WebDesign: DGP & Elf; 2013y.